Sinterklaasactie Ronde Tafel voorspoedig van start

HOOGEVEEN – Enkele weken geleden is de Ronde Tafel 65 Hoogeveen begonnen met een Sinterklaasactie om ook kinderen uit minima-gezinnen een onvergetelijke sinterklaas te bezorgen. Sinds die tijd is er door particulieren en bedrijven gul gedoneerd.

Donderdagavond mocht de Ronde Tafel een cheque in ontvangst nemen ter waarde van €1.750,- van JCI Het Hooghe Veen (Juniorkamer), als opbrengst van de ‘Back to de Tapperij’-avond in Café De Hare Majesteit. “We vinden het ontzettend gaaf dat de JCI zich aan onze actie heeft gecommitteerd en zijn blij dat we zo samen veel kinderen in Hoogeveen blij kunnen maken”, aldus Lennen Oldenbeuving, voorzitter van de Ronde Tafel 65 Hoogeveen.

Oldenbeuving vervolgt: “De actie loopt zeer voorspoedig en we zijn bijzonder te spreken over de vele donaties en aanmeldingen die we al hebben mogen ontvangen. We denken echter dat we nog meer kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede in de gemeente Hoogeveen blij te kunnen maken en hopen dan ook dat t/m 24 november nog meer mensen zich melden via onze website”.

Meer informatie en aanmelden voor de actie kan via rt65.nl/sinterklaasactie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *