Tafelronde 65 Hoogeveen haalt geld op voor Speel-O-Theek

HOOGEVEEN – De Hoogeveense Ronde Tafel 65 heeft afgelopen maanden geld ingezameld voor de Speel-O-Theek. Dat deden de heren middels de verkoop van eigen geproduceerde droge worsten onder de naam Tafelworst.nl.

Dit heeft gezorgd voor een opbrengst van €2.500,- die de Speel-O-Theek zal gaan gebruiken voor de bouw van een nieuwe buitenopslag om de collectie buitenspeelgoed te kunnen opslaan.

Donderdagavond reikten de heren van Ronde Tafel Hoogeveen de cheque uit aan het bestuur van de stichting. “We proberen elk jaar met nieuwe initiatieven en projecten samen een goed doel te steunen. De Speel-O-Theek Hoogeveen had een concrete bestemming voor het geld. We zijn blij dat we met onze bijdrage de realisatie van de nieuwe buitenopslag dichtbij hebben gebracht”, aldus Jochem van de Weg, voorzitter van de Ronde Tafel Hoogeveen.

V.l.n.r.: Geu Sturing (secretaris Speelotheek), Jan-Jaap Plaizier (secretaris RT65), Maarten Hup (RT65), Jochem van de Weg (voorzitter RT65), Marcel Nijmeijer (penningmeester RT65), Harry Baalman (voorzitter Speelotheek), Ronnie Poeste (RT65), André Braker (penningmeester Speelotheek)