Tafelworst

Geboren uit vriendschap, gemaakt om te delen.

Aan tafel… waar plannen worden gemaakt en meningen gedeeld. Waar emoties worden geuit en begrip gekweekt. Waar discussies ontstaan en problemen worden opgelost. Soms eensgezind en bij wijlen verdeeld. Maar waarbij immer slechts één vraag telt… of je ook worst lust.

Ons verhaal

Wij zijn Ronde Tafel 65 uit Hoogeveen, opgericht en geïnstalleerd in 1957. De Tafel bestaat uit jonge heren van diverse pluimage, variërend in leeftijd van 25 tot en met 39 jaar. Geen van allen kent eenzelfde broodheer, doet hetzelfde of zit, al dan niet als ondernemer, in dezelfde branche. De gemêleerdheid van de groep brengt een diversiteit aan visies met zich mee, die elk individu inzicht geeft in verschillende denkwerelden. Adopt, Adapt and Improve is dan ook de gepaste en herkenbare Tafel-leuze, waarbij zelfontplooiing van de leden een prominente rol is toebedeeld.

De RT65 is een actieve club, die, hoewel de Tafel van origine geen serviceclub is, service in een hoog vaandel heeft staan. De alom gedeelde liefde voor droge worst en de wens om goede doelen te ondersteunen vormden de basis voor het Tafelworst-project. Met de ervaring en kennis van een heuse worstmaker als lid in ons midden, waren wij in staat zelf ons eigen hoogwaardige droge worst samen te stellen.

Droge worst! 3 varianten in 1 doosje.

Ons product
Samengesteld met de door onszelf geselecteerde hoogwaardige ingrediënten en op ambachtelijke wijze bereid. 3 droge worsten (150gram vlees per worst), in de smaken knoflook, venkel en kruidnagel. Gevacumeerd verpakt en wordt aangeboden in een kartonnen doosjes met unieke opdruk. ;) Voor bestellingen buiten gemeente Hoogeveen hanteren we verzendkosten voor een brievenbuspakje.

Opbrengsten

De opbrengsten van dit project gaat naar Speel-O-Theek Hoogeveen. De Speel-O-Theek is een plek waar speelgoed uitgeleend wordt aan iedereen, voor zowel kinderen en volwassenen die op de één of andere manier belemmerd zijn in hun ontwikkeling, (zoals (visueel) gehandicapten). Leden kunnen er speelgoed en gezelschapsspellen uitzoeken en dit een aantal weken mee naar huis nemen. De opbrengsten zullen door de Speel-O-Theek worden gebruikt om voor het bouwen van een vernieuwde/nieuwe opslag voor het buitenspeelgoed.